Poliția Locală Constanța ridică și mașini de lux

Poliția Locală Constanța ridică și mașini de lux parcate neregulamentar.

A pățit-o proprietarul unui BMW i8 care a lăsat bolidul pe aleea care duce la Primăria Constanța. S-a întâmplat luni seară.

O mașină de ridicat a luat mașina pe sus, iar momentul a fost surprins de un constănțean, care a postat fotografiile pe grupul de Facebook „Parchez ca un bou”.

Un BMW i8 nou costă, potrivit site-ului producătorului german, 142.503 euro.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Cum arată Mamaia într-o duminică de august

mar aug. 6 , 2019
Începutul lunii august este vârf de sezon pe litoral. În anii trecuți, în weekend-uri era o aventură să traversezi Mamaia de la un cap la altul cu mașina, pentru că aglomerația era înfiorătoare. Drumul putea dura și aproape două ore. Am vrut să văd cum arată drumul într-o duminică de […]

V-ar putea interesa și: