Poliția Locală Constanța verifică certificatele verzi. Amenzi de până la 10.000 de lei

Polițiștii locali constănțeni efectuează, începând de ieri, controale la agenții economici din Constanța, conform prevederilor Hotărârii 82/2021 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, pentru a verifica respectarea obligației de a primi doar persoane care dețin certificatul verde.

Verificarea se face cu ajutorul aplicației CHECK DCC. Polițiștii locali solicită fiecărei persoane care se află în local să prezinte certificatul verde și actul de identitate, iar în situația în care constată că s-a permis accesul unor persoane ce nu dețin aceste documente se va sancționa administratorul operatorului economic respectiv.

Sancțiunile pe care operatorii economici le riscă sunt cuprinse între 2.000-10.000 lei, conform Legii 55/2020, a anunțat Primăria Constanța.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Omagiu la moartea doctorului Viorel Tode

Thu Sep 30 , 2021
Universitatea Ovidius din Constanța aduce un omagiu la trecerea în eternitate a prof. univ. dr. Viorel Tode, medic primar urolog, fondator și medic șef al Secției de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, doctor în științe medicale, ctitorul Disciplinei de Urologie la Facultatea de […]