Poliția Locală Constanța verifică igiena și eventualii speculanți din piețe

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală desfășoară zilele acestea o acțiune de control în piețele agroalimentare prin care este verificată respectarea normelor legale de către producătorii agricoli și de către operatorii economici care desfășoară acte de comerț.

Mai exact, polițiștii locali verifică în primul rând dacă sunt respectate regulile cu privire la curățenia și igiena tarabelor.

De asemenea, în scopul prevenirii creșterii nejustificate a prețurilor pentru producătorii agricoli este verificată respectarea prevederilor Legii 145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, cum ar fi:

  • valabilitatea atestatului de producător;
  • respectarea prevederilor din atestatul de producător;
  • marfa să fie din producție proprie, etc.

Verificările instituite de Primăria Constanța, prin Poliția Locală, au ca scop menținerea unui climat de normalitate în piețele agroalimentare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mirela Matichescu: „Urgența mediului de afaceri: să nu intre în faliment! Urgența BNR: Să nu cadă băncile!”

Thu Mar 19 , 2020
Mirela Matichescu, administratorul public al județului Constanța, a lansat un atac dur la adresa Băncii Naționale a României, despre care spune că este „ruptă de realitate”. „Am văzut în ultimele două zile o serie întreagă de declarații ale consilierului Guvernatorului BNR Adrian Vasilescu, care demonstrează cât de ruptă de realitate […]
Mirela Matichescu