Poliția Locală intră în cartierele de la marginea Constanței

politia locala constanta (1)
Au fost amendați pentru consum de alcool în spații publice

Poliția Locală Constanța acționează și în cartierele de la marginea orașului.

Astfel, în după-amiaza zilei de 30.07.2018, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică 4 aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Inel 2, Brătianu, Medeea, Palas, Zona Industrială și Compozitori au aplicat 53 de amenzi contravenționale în valoare de 12.210 lei.

Amenzile au fost date pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, apelarea la mila publică, aruncarea gunoiului pe domeniul public, răscolirea gunoiului din containere, nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, încălcarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate în cazul persoanelor care nu au adăpost sau săvârșesc acte de cerșetorie/ vagabondaj și alte fapte care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

„Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.  Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O sibiancă și o brașoveancă, tâlhărite în Constanța

Tue Jul 31 , 2018
O turistă din Sibiu și una din Brașov sunt numai două dintre cele mai recente victime ale hoților, în Constanța. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au anunțat desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din buzunare și poșete, fapte comise în mijloacele […]
hot de buzunare