Poliția Locală, IPJ și Jandarmeria au dat 135 de amenzi într-o săptămână

1

Săptămâna aceasta, polițiștii locali, împreună cu cei ai Secției 4 și 5 Poliție din cadrul IPJ Constanța și  jandarmii Grupării Mobile „Tomis” au desfășurat o acțiune tematică care a avut ca scop verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei în municipiul Constanța.

S-a acționat cu preponderență în următoarele zone: Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitori, CET, Anda, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Groapă, pasarela pietonală pod CORA, zona malul portului cuprinsă între Poarta 5 și Poarta 6, zona calea ferată cuprinsă între str. Caraiman și intrare port Poarta 6, zona Eden, zona Brick, stații CT Bus etc

În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 161 de persoane.

S-au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale în valoare de 36.410 lei și s-au dispus 10 măsuri complementare de aducere a terenului la starea inițială. Asa înseamnă o medie de circa 270 de lei pentru fiecare amendă.

Cele mai multe abateri au vizat: aruncarea ambalajelor pe domeniul public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, consum de alcool pe domeniul public, răscolirea gunoiului din containerele special amenajate, depozitarea de bunuri pe domeniul public, arderea substanțelor sau a materialelor de orice natură în aer liber.

Au fost, de asemenea, verificați 25 de operatori economici și întocmite 20 de note de constatare.

În timpul desfășurării acestei acțiuni tematice, oamenii legii au constatat și o infracțiune de furt.

Activități similare se vor derula în continuare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Poliția Locală, IPJ și Jandarmeria au dat 135 de amenzi într-o săptămână

  1. Trebuia sa ii alerge putin maidanezii din Compozitori. Ca nu vine nimeni sa ii adune. Un cartier plin de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cofetăria Lia Dulce și Sărat, născută din pasiune

sâm mart. 11 , 2023
Cofetăria Lia Dulce și Sărat s-a deschis azi, 11 martie, în Constanța, pe bulevardul Mamaia la numărul 173. Cofetăria Lia Dulce și Sărat este un loc frumos amenajat, de unde puteți comanda prăjituri, dar nu numai. Produsele sunt artizanale, realizate cu ingrediente de cea mai bună calitate și, spre deosebire […]
Cofetăria Lia Dulce și Sărat, născută din pasiune, inaugurată în Constanța. Ce găsiți bun aici

V-ar putea interesa și: