Poliția Locală le-a ridicat mașinile după ce au parcat ca niște nesimțiți

Săptămâna aceasta, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice  din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.

Au fost aplicate 122 sancțiuni contravenționale în valoare 41.543 lei, în conformitate cu prevederile Codului Rutier.

De asemenea, 12 autoturisme au fost ridicate și transportate în parcul auto al municipalității.

Încă o dată, polițiștii locali atrag atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ședință de Consiliu Județean. 26 de proiecte pe ordinea pe zi

joi iul. 21 , 2022
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 27.07.2022, ora 13,00. Ședința se va desfăşura în sistem videoconferinţă. Iată proiectele de hotărâri: 1. Proiect de hotărâre nr.162/12.07.2022 privind rectificarea bugetului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, pe anul 2022.Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa 2. Proiect de […]

V-ar putea interesa și: