Poliția Locală recomandă șoferilor să fie atenți în preajma școlilor

Siguranța elevilor reprezintă o prioritate a Primăriei Municipiului Constanța, fapt pentru care Direcția Generală Poliția Locală acționează permanent în acest sens.

Astfel, echipele Serviciului de Ordine Publică, cele ale Serviciului Fluidizare Rutieră și ale Serviciului Siguranță Rutieră sunt prezente zilnic în perimetrul unităților de învățământ pentru a asigura protecţia şi siguranţa elevilor.

Scopul acestor activități de monitorizare îl reprezintă adoptarea unei politici preventive de către autoritatea publică locală în proximitatea unităților de învătământ constănțene, asftel încât elevii să se simtă în siguranță și să nu devină victimele unor persoane care săvârșesc fapte antisociale, dar și pentru evitarea vătămării copiilor și adolescenților prin accidente rutiere.

„Pe această cale recomandăm elevilor și părinților să depună eforturi concentrate pentru creșterea siguranței rutiere, să fie conștienți de traficul rutier, să aplice reguli minimale de circulație în calitate de pietoni, să fie atenți la semnalele oamenilor legii, iar dacă sesizează o faptă antisocială să apeleze cu încredere la polițiștii locali. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să manifeste atenție sporită și să reducă viteză în zona adiacentă unităților de învățământ pentru evitarea oricăror pericole. Numai împreună putem asigura un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Vă recomandăm și:


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Păgubiții Omnia își cer drepturile

Thu Oct 10 , 2019
Câteva mii de oameni au fost păgubite de patronul agenției de turism OMNIA, după ce acesta s-a sinucis, aruncându-se de la etaj, în octombrie 2017.  Conform unui oficial al vremii aceasta constituie cea mai mare frauda înregistrată în turismul romînesc, estimate la peste 8 milioane de euro. Ce s-a întâmplat […]