Poliția Română a povestit cum un polițist din Constanța i-a oferit o friptură unui câine, dar acesta a refuzat

Poliția Română are o pagină de Facebook unde postează des întâmplări deosebite din activitatea polițiștilor.

Astăzi, subiectul ales este un câine uitat de stăpân în apropierea unui restaurant. Instituția spune că un polițist din Constanța i-a oferit chiar o friptură, dar câinele a refuzat.

Iată întâmplarea:

„Pare mare și fioros, dar era tare cuminte. Chiar și așa, parcă nu ai vrea să te întâmpine sâmbătă seara la restaurant…

Unii îl mângâiau, alții îl ocoleau, cineva chiar a sunat la 112.

Gabriel, colegul nostru din Constanța, a preluat cazul. Câinele din fotografii era, într-adevăr, blând. Dar tare încăpățânat! Invitat la o plimbare, a răspuns cu un refuz. Gabriel a insistat…

I-a oferit și o friptură, că doar era la restaurant. Refuz total! Deplasarea părea imposibilă.

Gabriel, iubitor de animale și cunoscător al acestor rase de câini, a conturat un scenariu.

A improvizat o zgardă și a deschis ușile din spate pentru o… invitație largă în mijlocul de transport. Câinele s-a agitat puțin, dar până la urmă s-a făcut comod. A primit muzică și a avut parte de o conversație plăcută până la medicul veterinar.

Aparențele n-au înșelat. Chiar dacă nu a fost invitat, s-a prezentat în stare bună la restaurant. Era bine îngrijit și destul de manierat. Cu toate acestea, Gabriel le-a spus tuturor celor care-l mângâiau că ar face bine să fie prudenți.

Cu ajutorul medicului veterinar, polițistul i-a aflat identitatea. În două minute, s-a prezentat și stăpânul. Cu scuze și mulțumiri…

A plecat acasă însoțit de câinele său și de o sancțiune! Un astfel de câine are un regim special, cu siguranță nu trebuie să-l întâlnim în fața unui restaurant!”

Recomandare: Cum au salvat niște copii din Constanța o pisicuță. „Atât avem să vă oferim ca ajutor pentru ea”

Sursă foto: Facebook/Poliția Română


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidentare groaznică în Liga 1 de fotbal

Dum sept. 24 , 2023
Accidentare groaznică în Liga 1, la meciul Petrolul – Hermannstadt. În minutul 6, după o fază fixă a Petrolului, Hermannstadt a pornit un contraatac, iar Valentin Țicu (23 de ani) a încercat să îl deposedeze pe Dragoș Iancu (20 de ani) prin alunecare. Căpitanul ploieștenilor l-a faultat foarte dur pe […]

V-ar putea interesa și: