Poliția Română le recomandă șoferilor să evite Constanța și Tulcea. Cum se circulă

Copac căzut pe carosabil în apropiere de Medgidia

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţele Constanţa şi Tulcea sunt în vigoare coduri roşii de ploi şi vânt, astfel că se circulă în condiţii de ploaie abundentă şi vânt puternic, vizibilitatea fiind scăzută.

„Momentan nu sunt restricţii de trafic pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile A2 şi A4, însă carosabilul este umed, acoperit de apă în multe zone”, precizează sursa citată.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 10 şi 64 plouă şi bate vânt lateral puternic, pe tronsonul 64-144 sunt precipitaţii sub formă de lapoviţă şi zăpadă, carosabilul fiind umed, se acţionează preventiv cu utilaje. Între kilometrii 144 şi 212, precum şi pe autostrada A 4 Ovidiu-Agigea plouă, iar vântul bate cu rafale puternice.

„Le recomandăm conducătorilor auto să evite deplasările în aceste zone, să amâne călătoriile pentru perioada de după îmbunătăţirea vremii, să acorde o mare atenţie unde parchează autovehiculele, pentru că au fost mulţi copaci care au căzut pe acestea în interiorul localităţilor, iar dacă totuşi se află în trafic, îi sfătuim să găsească un loc adăpostit unde să poată aştepta oprirea condiţiilor meteorologice şi să adopte o manieră prudentă de condus, evitând orice manevră riscantă şi asigurându-se constant pe tot parcursul traseului. Conduceţi în mod responsabil, cu foarte multă atenţie”, transmit reprezentanţii Centrului Infotrafic.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România s-a calificat la Campionatul European de Fotbal

sâm nov. 18 , 2023
Naționala de fotbal a a României a învins Israelul în penultima partidă a preliminariilor Euro 2024, scor 2-1, într-o partidă disputată în Ungaria și și-a asigurat calificarea la turneul final din Germania. Este prima calificare după o pauză e opt ani. După doar două minute, Israel a deschis scorul prin […]

V-ar putea interesa și: