Poliția vă sfătuiește să nu lăsați sume mari de bani în casă

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Constanța, au desfășurat activități informative pe linia prevenirii infracțiunilor stradale, în municipiul Constanța.

Polițiștii au stat de vorbă cu cetățenii despre măsurile de prevenire pe care ar trebui să le ia pentru a nu fi victimele unor infracțiuni de furt sau tâlhărie.

Oamenii au fost sfătuiți să încuie ușa locuinței chiar și atunci când sunt acasă și să monteze gratii la ferestre dacă locuiesc la parter și, de asemenea, să evite străzile lăturalnice, izolate, mai ales când afară este întuneric.

Cetățenii s-au arătat receptivi la recomandările polițiștilor, fiind conștienți că în această perioadă dificilă din punct de vedere sanitar și economic, dar nu numai, persoanele certate cu legea ar putea apela la metode ilegale de dobândire a bunurilor necesare.

Așadar, în scopul prevenirii infracțiunilor stradale, polițiștii vă sfătuiesc:

  • Evitați să mergeți noaptea în zone neiluminate și necirculate;
  • Evitați să lăsați în casă sume mari de bani;
  • Montați-vă alarmă la locuință, dacă aveți posibilitatea.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.