Politică, investigații și cultură în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV. Programul săptămânii 1 – 5 aprilie

dobrogea TV

Dobrogea TV vă invită să urmăriți, în săptămâna 1 – 5 aprilie, în emisiunea „Realitatea locală”, subiecte teme politice, de investigații și culturale.

Luni l-am invitat în emisiune pe Tudorel Chesoi, politicianul cu care se confundă numele PNȚCD în Constanța. Acesta va vorbi despre recentul protocol încheiat între partid și PSD. A spus deja că Aurelian Pavelescu este „o hienă”, așadar va fi o emisiune mai mult decât interesantă. Vom vorbi și despre orașul Constanța, despre lipsa locurilor de parcare, în general, și situația de pe strada Pandurului, în special.

Marți este rândul culturii. Patru noi proiecte culturale vor începe în foarte scurt timp în Constanța, cu finanțare de la Ministerul Culturii, prin Administraţia Fondului Cultural Naţional. Georgiana Rusu și Sebastian Pătrunjei vin să prezinte în amănunt aceste proiecte, dar și să vă invite să participați la ele. Intrarea este gratuită, vă spun de pe acum.

La mijlocul săptămânii, o emisiune de investigație. În Mamaia se construiește în continuare, cu avizul consilierilor PSD și PMP. Unele dintre construcții ridică însă mai multe probleme. Vom vorbi însă despre tot malul lacului Siutghiol, unde statul român spune că s-a produs un adevărat jaf. Invitat: Adrian Cârlescu, jurnalist de investigație la Ordinea.ro

Vineri vorbim și despre politică, dar și despre administrație locală. L-am invitat în emisiune pe Florin Imoșanu, președintele PNL Cumpăna. Am invitat-o, desigur, și pe primărița Mariana Gâju, PSD, care nu a răspuns însă, nici pozitiv, nici negativ, până în acest moment. Subiectul principal: un raport incendiar al Curții de Conturi, care a controlat activitatea primăriei și a descoperit nereguli de necrezut, la prima vedere.

A cincea emisiune este o surpriză.

Emisiunile sunt transmise de la ora 18.05 și pot fi urmărite, ulterior, și pe pagina de internet Dobrogea.tv.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist în comă după ce a fost lovit de o mașină

Dum mart. 31 , 2019
Un biciclist a ajuns în comă după ce a fost lovit de o mașină, duminică seară. Polițiștii spun că la 20.30, un bărbat, în vârstă de 69 de ani, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tașaul către Lumina. Când a ajuns la kilometrul 278+ 500 m, a surprins […]

V-ar putea interesa și: