Politică, investigații și cultură în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV. Programul săptămânii 1 – 5 aprilie

dobrogea TV

Dobrogea TV vă invită să urmăriți, în săptămâna 1 – 5 aprilie, în emisiunea „Realitatea locală”, subiecte teme politice, de investigații și culturale.

Luni l-am invitat în emisiune pe Tudorel Chesoi, politicianul cu care se confundă numele PNȚCD în Constanța. Acesta va vorbi despre recentul protocol încheiat între partid și PSD. A spus deja că Aurelian Pavelescu este „o hienă”, așadar va fi o emisiune mai mult decât interesantă. Vom vorbi și despre orașul Constanța, despre lipsa locurilor de parcare, în general, și situația de pe strada Pandurului, în special.

Marți este rândul culturii. Patru noi proiecte culturale vor începe în foarte scurt timp în Constanța, cu finanțare de la Ministerul Culturii, prin Administraţia Fondului Cultural Naţional. Georgiana Rusu și Sebastian Pătrunjei vin să prezinte în amănunt aceste proiecte, dar și să vă invite să participați la ele. Intrarea este gratuită, vă spun de pe acum.

La mijlocul săptămânii, o emisiune de investigație. În Mamaia se construiește în continuare, cu avizul consilierilor PSD și PMP. Unele dintre construcții ridică însă mai multe probleme. Vom vorbi însă despre tot malul lacului Siutghiol, unde statul român spune că s-a produs un adevărat jaf. Invitat: Adrian Cârlescu, jurnalist de investigație la Ordinea.ro

Vineri vorbim și despre politică, dar și despre administrație locală. L-am invitat în emisiune pe Florin Imoșanu, președintele PNL Cumpăna. Am invitat-o, desigur, și pe primărița Mariana Gâju, PSD, care nu a răspuns însă, nici pozitiv, nici negativ, până în acest moment. Subiectul principal: un raport incendiar al Curții de Conturi, care a controlat activitatea primăriei și a descoperit nereguli de necrezut, la prima vedere.

A cincea emisiune este o surpriză.

Emisiunile sunt transmise de la ora 18.05 și pot fi urmărite, ulterior, și pe pagina de internet Dobrogea.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.