Polițiști locali din Constanța: 102 amenzi pentru parcare într-o singură zi

Nouă mașini au fost ridicate, într-o singură zi, pentru staționare neregulamentară

Polițiștii locali din Constanța au executat, în data de 25 iulie, acțiuni specifice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zona în care este interzisă oprirea voluntară, ocazie în care au constatat, în limita competențelor conferite de lege, un număr de 102 de încălcări ale normelor de circulație rutieră, în cuantum de 34.800 lei.

84 de amenzi au fost date pentru oprire efectuată neregulamentar, în conformitate cu prevederile art. 142, lit. a din O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 18 pentru staționare într-un loc interzis, în conformitate cu prevederile art. 143, lit. a din O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, a fost dispusă măsura ridicării pentru 9 autoturisme staționate neregulamentar, în baza prevederilor legale în vigoare.

Activități similare se vor derula în mod constant, anunță Poliția Locală Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Infractori periculoși căutați în Spania, reținuți de polițiștii constănțeni

Fri Jul 26 , 2019
Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat doi bărbați care erau urmăriți internaţional pentru săvârșirea unor infracțiuni pe teritoriul Spaniei. La data de 25 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, au depistat un bărbat, de 36 de ani, […]