Polițiștii au amendat doi administratori de restaurante

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență.

Astfel, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe terasa unui local se aflau mai multe persoane așezate la mese, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că terasa este împrejmuită cu pereți retractabili, care erau închiși.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020.

Totodată, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 3, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant situat pe bulevardul Tomis se aflau mai multe persoane așezate la mese, în spații închise de tip „iglu”, fiind încălcate prevederile legale.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, spun polițiștii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situația din 18 ianuarie, la nivelul județului Constanța, în ceea ce privește coronvirusul

lun ian. 18 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 28.804 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 693 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Trei dintre decese au fost raportate în ultimele 24 de ore: Deces nr 691: Bărbat, 76 de ani, Constanța, […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: