Polițiștii au amendat firma din al cărei tren s-a furat uree

La data de 6 august a.c., în jurul orei 20.25, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona Stației de Epurare, de pe strada Theodor D. Speranția, se află oprit un tren de marfă, iar, la patru vagoane din cele 36, aflate în componența acestuia, sunt deschise trapele de descărcare, ureea din interior curgând pe terasamentul căii ferate.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind deversată cantitatea de aproximativ 40 de tone de uree.

Întreaga cantitate de uree deversată a fost recuperată, fiind în curs de încărcare și predare către operatorul feroviar.

În cauză se continuă cercetările, de polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, pentru a se stabili dacă vanele de încărcare-descărcare au fost acționate de factorul uman sau a fost vorba de o defecțiune tehnică.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că trenul de marfă nu era asigurat cu pază, societatea transportatoare fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în baza Legii nr. 333/2003.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Procurorul de caz despre crima din Mangalia: „Erau chiar prietene şi se ştiau încă de la grădiniţă”

lun aug. 7 , 2023
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a oferit luni detalii despre crima de la Mangalia, unde o fată de 18 ani şi-a ucis prietena de aceeaşi vârstă. Viorel Teliceanu a declarat jurnaliştilor că cele două fete se ştiau de mult timp, dar că între ele era un […]

V-ar putea interesa și: