Polițiștii au amendat mai multe restaurante din portul Tomis

Portul Tomis Constanța

La data de 27 august a.c., polițiști ai Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități de verificare la 10 operatori economici în portul turistic Tomis din municipiul Constanța.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.000 de lei, dintre care 2 la O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și 3 la Legea 8/1996, privind dreptul de autor și drepturi conexe.

Totodată, a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, suma de peste 1.000 de lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iată cum s-ar răspândi norul radioactiv în cazul unui dezastru nuclear la centrala Zaporojie din Ucraina

Dum aug. 28 , 2022
Artileria rusă a bombardat duminică localităţi din apropierea centralei nucleare de la Zaporojie, aflate pe celălalt mal al Niprului, au declarat oficialităţi locale pentru agenția Reuters. Cum am fi afectați de un dezastru nuclear? Nexta TV a publicat o simulare a deplasării norului radioactiv în cazul unui dezastru la cea […]

V-ar putea interesa și: