Polițiștii au confiscat roșii, fasole și ciuperci

1(1)

Astăzi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Constanţa, au organizat şi efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a activităţilor comerciale ilicite, la un târg de legume şi fructe din municipiul Constanta.

Cu această ocazie au fost verificaţi agenţi economici, fiind constatată o infracţiune şi aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.445 lei. Totodată, au fost confiscate produse în valoare de 2.556 lei.

IPJ a oferit și câteva exemple de infracțiuni:

  1. Cu ocazia verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei societăţi din Constanţa, s-a stabilit că s-a omis înregistrarea în contabilitate a veniturilor obţinute din comercializarea cantităţii de 1.500 kg de legume şi fructe.
  2. La o altă societate comercială a fost identificată la vânzare cantitatea de 661 kg roşii pentru care nu existau documente legale de provenienţă. Societatea a fost sancţionaţă contravenţional, iar cantitatea de roşii, în valoare de 1.200 lei, a fost confiscată.
  3. La o persoană fizică autorizată au fost identificate la vânzare cantităţile de 190 kg fasole şi 50 kg morcovi, pentru care nu existau documente legale de provenienţă. Persoana fizică a fost sancţionată contravențional iar produsele au fost confiscate.
  4. La o întreprindere individuală din Valu lui Traian au fost identificate la vânzare cantităţile de 216 kg clementine şi 70 kg ciuperci, pentru care nu existau documente legale de provenienţă. Persoana fizică a fost sancţionată contravenţional iar produsele, în valoare de peste 700 lei, au fost confiscate.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Moș Crăciun ajunge și la Centrul de Plasament “Antonio”

mar dec. 22 , 2015
Atmosfera sărbătorilor de iarnă ne amintește să fim mai buni, să dăruim mai mult, să le facem mici bucurii celor din jurul nostru, să fim alături de cei dragi, dar și de cei mai puțin norocoși decât noi. Și ce poate fi mai satisfăcător decât bucuria zărită în ochii blânzi […]

V-ar putea interesa și: