Polițiștii au dat noaptea trecută în Constanța amenzi de 24.000 de lei

La data de 4 spre 5 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor comise cu violență în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 24.000 de lei, dintre care 50 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost oprite, pentru control, 20 de autoturisme, totodată fiind verificate 7 localuri publice, 5 societăți comerciale și 5 săli de jocuri de noroc.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un șofer bătrân prins beat la volan

Dum mart. 5 , 2023
La data de 4 martie 2023, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, al formațiunilor teritoriale, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind regimul legal de viteză, pe raza județelor Constanța și Tulcea. În urma activităților desfășurate, polițiștii […]

V-ar putea interesa și: