Polițiștii au descoperit în Constanța mărfuri contrafăcute în valoare de circa 150.000 lei

Polițiști din cadrul  Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au efectuat ieri două percheziții în municipiul Constanța, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Cele două percheziții au fost efectuate la locuința și sediul social al administratorului unei societăți comerciale, bănuit de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, mai multe articole de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii (poșete și curele) purtând mărci și însemne al unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute.

Valoarea acestora este de aproximativ 150.000 de lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Buziaș, mica stațiune care umilește municipiul Constanța la capitolul parcuri

vin iun. 30 , 2023
Municipiul Constanța nu are decât un parc mare și cât de cât amenajat: Tăbăcărie. Din păcate, și acela este în stare deplorabilă. Există în schimb localități din România, mult mai mici decât marea Constanță, care au spații verzi impresionante. Astăzi vă prezentăm parcul dendrologic din stațiunea Buziaș. Ocupă o suprafață […]

V-ar putea interesa și: