Polițiștii au folosit arma pentru a opri un șofer care nu a oprit la semnal și a lovit cinci mașini

UPDATE 15 martie, ora 20.20

In data de 15 martie, în jurul orei 9.30, patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portitei un autoturism, care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire si a incercat sa fuga.
In timp ce conducea cu viteză, pe strada Rasuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate.

Imagini puteți vedea AICI.

Ajungând pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit si a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând in dreptul unui imobil, a încercat sa intre in curtea casei, moment in care, pentru ca nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Pe numele bărbatului în vârstă de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penala. In cauză se efectuează cercetări cu autorul in stare de reținere.

Nu era nici băut, nici drogat. Este cunoscut cu antecedente A fost liberat pe 28 ianuarie 2019 din închisoare. A fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducere fără permis si constituire de grup infracțional organizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.