Polițiștii au împărțit flori doamnelor din trafic

Cu ocazia zilei de 1 martie, polițiștii rutieri constănțeni s-au pregătit și pentru altfel de misiuni.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii au oferit flori participantelor la trafic și le-au urat o primăvară frumoasă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Organizația Femeilor Liberale din Constanța a împărțit mărțișoare pe faleza Cazinoului

Dum mart. 1 , 2020
Organizația Femeilor Liberale din Constanța a împărțit, de 1 martie, mărțișoare pe faleza Cazinoului din municipiu. „Primăvara aceasta se anunță una călduroasă și plină de surprize plăcute așa că am ieșit, împreună cu colegele din OFL Municipiul Constanta și colegii din organizație, să oferim zâmbete și flori doamnelor și domnișoarelor care au […]

V-ar putea interesa și: