Polițiștii au împărțit flori și gânduri bune șoferițelor

Primăvara a venit cu zâmbete la Constanța, unde polițiștii rutieri le-au făcut doamnelor o surpriză în trafic.

„Înarmați cu flori și răspândiți pe principalele artere de circulație din municipiul Constanța, polițiștii le-au tras pe dreapta pe conducătoarele auto, dar nu pentru a le cere documentele la control, ci pentru a le oferi flori și un gând bun de 1 Martie.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Nu au fost uitate nici recomandările de a conduce prudent și de a respecta regulile de circulație.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa pe anumite tronsoane din cartierele Tomis II și Tomis III din municipiul Constanța

vin mart. 1 , 2024
Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului – „Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, din municipiul Constanța. Astfel, marți – 05 martie 2024, […]

V-ar putea interesa și: