Polițiștii locali au încătușat un șofer nervos VIDEO

Polițiștii locali constănțeni au încătușat un șofer nervos, marți seară.

În imaginile trimise de către un cititor se vede cum un tânăr nemulțumit îl împinge pe un polițist. Acesta este însoțit de colegul său și încearcă să discute cu persoana recalcitrantă.

În cele din urmă, șoferul a fost încătușat.

Scandalul a pornit de la faptul că șoferul, care era oprit neregulamentar, nu a vrut să se legitimeze pe motiv că el nu se legitimează în fața polițiștilor locali.

Iată ce spune, oficial, Poliția Locală Constanța despre incident:

„Astăzi, in jurul orei 19.30, politiștii locali au depistat un conducator auto in vârsta de 31 de ani din municipiul Constanta care oprise neregulamentar pe strada Soveja.Politistii locali au încercat sa i stabilească identitatea, dar șoferul a refuzat vehement sa se legitimeze pe motiv ca el nu se legitimează la politiștii locali și a devenit recalcitrant aducând injurii oamenilor legii. L-au încătușat și l-au condus la sediul institutiei unde s -a legitimat și l-au sancționat contravențional cu suma totala de 690 de lei ( pentru oprire neregulamentara și deranjarea ordinii publice, refuz de legitimare și injurii) și i-au fost aplicate 2 puncte de penalizare conform Codului Rutier.”
One thought on “Polițiștii locali au încătușat un șofer nervos VIDEO

  1. Cu o sotie ca dansa…se pare ca soferul care filma si-a pus singur catusele.

    He…he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un șofer blochează, nepăsător, o Ambulanță aflată în misiune VIDEO

Tue Aug 21 , 2018
Să acorzi prioritate unei ambulanțe aflate în misiune nu este numai o chestiune de bun simț, este o obligație legală. Cu toate aceste, mulți șoferi nu se sinchisesc atunci când trebuie să facă acest lucru. Cu o astfel de situația s-a confruntat un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului […]

V-ar putea interesa și: