Polițiștii au intensificat acțiunile de control – au dat 681 de amenzi

În perioada 22 – 24 martie a.c., polițiștii din Constanța au intensificat acțiunile specifice, peste 700 de polițiști acționând, în județul Constanța, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Dispozitivele au fost suplimentate, în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică în acest sfârșit de săptămână, în județul Constanța, la activitățile desfășurate participând polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Astfel, au fost desfășurate, în sistem integrat cu jandarmii, aproximativ 150 de acțiuni, în localitățile din județ.

Au fost legitimate peste 1.200 de persoane și au fost verificate 800 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 681 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 294.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 61 de permise de conducere și au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare.

În același timp, au fost constatate nouă infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 23 martie a.c., în jurul orei 19.25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe șoseaua Constanței din comuna Cumpăna.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii din Năvodari au scos radarele la lucru. Câți șoferi au rămas fără permis

Dum mart. 24 , 2024
La data de 23 martie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru desfășurarea unui trafic rutier în siguranță, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. Acțiunea s-a derulat pe principalele artere de circulație, unde au fost amplasate aparate de măsurare […]

V-ar putea interesa și: