Polițiștii au întocmit 4 dosare penale pentru șoferi care conduceau sub influența alcoolului sau mașini neînmatriculate

Polițiștii din Constanța au întocmit 4 dosare penale pentru șoferi care conduceau sub influența alcoolului sau mașini neînmatriculate.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Albești au depistat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza localității Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea antecedente penale pentru fapte similare, iar polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

În jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 29 de ani, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Dispensarului către bulevardul Tomis. Acesta a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 26 de ani, care circula dinspre strada Dumbrăveni către Daliei. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr de 19 ani, pasager în al doilea autoturism.

La data de 7 noiembrie în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tânăr, de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sinoe, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 7, dar în jurul orei 06.40, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe raza localității Istria, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A fost lansat Ghidul turistic al culturii gastronomice din Delta Dunării

Thu Nov 7 , 2019
Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani a participat, azi, la conferința de lansare a Ghidului turistic al culturii gastronomice din Delta Dunării, realizat de ANTREC Tulcea, reprezentat de președintele Siviu Gheorghe, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Tulcea. „Acest ghid turistic este un material la care s-a muncit mult, cu […]
Ghidul turistic al culturii gastronomice din Delta Dunării