Polițiștii au reținut permisele a trei șoferi care foloseau telefonul mobil în timp ce conduceau

Ieri, 18 martie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene și cei ai Biroului Rutier Constanța au desfăşurat acțiuni în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat (DN3, DN2A și municipiul Constanța), pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație, ca urmare a efectuării de către cei care se află la volan a unor activităţi de natură a le distrage atenţia de la conducere.

Polițiștii au verificat peste 200 de autoturisme și au aplicat 108 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 16 permise de conducere, dintre care 9 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și 3 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii vehiculelor.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

„Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în vederea impunerii respectării normelor legale care reglementează circulația vehiculelor pe drumurile publice.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cinci containere cu lemn prelucrat, indisponibilizat de polițiști

Sat Mar 19 , 2022
În perioada 17-18 martie a.c., polițiștii de la transporturi maritime au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii fraudelor vamale, în porturile maritime. Astfel, au fost controlate 88 de autovehicule, 2 nave și 14 containere. Politiști din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti ai Biroului Vamal de […]