Polițiștii au sosit neinvitați la o logodnă. În loc de dar, au dat amenzi

Astăzi, în jurul orei 18:00, polițiști din cadrul Secției 1 Constanța și jandarmi ai G.M.J. Tomis Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din satul de vacanță ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o logodnă, care se desfășura cu participarea a peste 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Este vorba despre clubul La Steaguri. Patronul acestuia s-a făcut remarcat în 2017 după un conflict cu Protecția Consumatorilor, în timpul căruia a vrut să se taie. Imagini mai jos.

Administratorul societății comerciale în cauză, dar și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.