Polițiștii au suspendat activitatea unei societăți comerciale din piața Ovidiu

Fotografie cu rol ilustrativ

La data de 7 ianuarie, în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 3 Constanța au constatat faptul că, la un local situat în Piața Ovidiu, municipiul Constanța, nu se respectă prevederile Legii 55/2020, referitoare la programul de funcționare, iar în interior se aflau mai multe persoane, care dețineau certificat verde.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Puțin mai târziu, în jurul orei 23.30, polițiștii au efectuat un alt control la societatea comercială în cauză, fiind constatat din nou faptul că nu se respectă prevederile Legii 55/2020, în sensul că operatorul economic funcționa și după ora 22.00.

„Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, precum și măsura complementară de suspendare a activității, pe o perioadă de 15 zile, conform Legii 55/2020.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Este vorba despre Tomis Pub.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Administratorii a două săli cu jocuri de noroc, amendați de polițiști

sâm ian. 8 , 2022
Polițiștii Secției 2 din municipiul Constanța au desfășurat, în noaptea de vineri, 7 ianuarie, spre sâmbătă, 8 ianuarie a.c., acțiuni pentru verificarea modului de respectare a normelor impuse de legislația în vigoare, în ceea ce privește prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus. Astfel, au fost legitimate aproximativ 80 de persoane, […]

V-ar putea interesa și: