Polițiștii au tras patru focuri de armă pentru a opri un bărbat care conducea drogat și fără permis

Un bărbat a fost reținut după ce a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța, George, Ștefan și Andreea, din cadrul Secției 2, au observat un bărbat, care conducea haotic pe strada Dumbrăveni.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, accelerând viteza, pentru a-și pierde urma. Echipajul de poliție a pornit pe urmele autoturismului pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare, șoferul fiind somat în repetate rânduri.

„Întrucât acesta nu a oprit, unul dintre polițiști, George, a executat 4 focuri cu armamentul din dotare, dintre care unul de avertisment, în plan vertical, și 3 în direcița pneurilor autoturismului, moment în care șoferul a oprit mașina, iar împreună cu pasagerul dreapta față au încercat să abandoneze vehiculul și să fugă. Cei 2 au fost imobilizați și încătușați de către polițiști, fiind conduși la sediul Secției 2, pentru audieri.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, de 29 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru opiu și cocaină.

În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ieri, bărbatul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă.

În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum poți să fii voluntar la UNTOLD

Tue May 17 , 2022
UNTOLD caută 2.000 de voluntari energici și dornici de aventură care să se alăture organizatorilor unuia dintre cele mai importante festivaluri de muzică din lume. Voluntarii sunt o componentă importantă în organizare, care contribuie la experiența unică pe care UNTOLD o oferă fanilor și artiștilor timp de 4 zile și […]
Voluntari-UNTOLD-21