Polițiștii au vorbit cu elevii de la Școala Gimnazială nr. 43 Ferdinand despre bullying

politisti constanța scoala nr. 43 ferdinand
Polițiștii le-au vorbit

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au vizitat, ieri, elevii Școlii Gimnaziale nr. 43 Ferdinand, din Constanța.

Oamenii legii spune că au „desfășurat activităţi informativ-preventive”.

Astfel, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii clasei a VII-a despre prevenirea comportamentului antisocial, a agresivității și a violenței în mediul școlar. Totodată, au fost supuse dezbaterilor aspecte legate de prevenirea bullying-ului și a traficului de persoane.

La activitate au participat și reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Constanța.

Activităţile derulate se subscriu obiectivelor Programului de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor – prioritate națională și locală și programului național ,,Școala Siguranței Tedi”.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Supraviețuitorul din avionul prăbușit la Tuzla a fost operat. Este în reanimare, dar conștient

Fri Feb 22 , 2019
Supraviețuitorul din avionul prăbușit la Tuzla a fost operat a fost operat de medicii de la Spitalul Județean Constanța. Mai exact, de dr. Marius Militaru, șeful Secției de Chirurgie Cardiacă. Managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, a oferit detalii despre acest caz, într-o conferință de presă. „La ora 16:50 (n.r. […]