Polițiștii care au salvat o familie dintr-un incendiu VIDEO

Astăzi, în jurul orei 16.30, doi polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Soveja din municipiul Constanța, au constatat faptul că de la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc a izbucnit un incendiu.

Cătălin Boiangiu și Bogdan Popescu nu au stat pe gânduri, ci au mers imediat în imobilul respectiv, au evacuat persoanele prezente în locuință, printre care și un minor, în vârstă de 9 ani.

Ulterior, persoanele în cauză au fost preluate de echipajele medicale.

Polițiștii rutieri au pătruns în apartament, oprind siguranțele de la curent și încercând să stingă focul, care părea să fi izbucnit din sufrageria imobilului.

În același timp, polițiștii au observat faptul că în apartament se aflau 2 butelii, pe care le-au scos rapid, pentru a evita producerea unei explozii.

„Pe această cale, îi felicităm pe polițiștii care au dat dovadă de curaj și devotament față de meserie și, ca de obicei, au pus pe primul loc siguranța cetățenilor.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Primăria Constanța a anunțat că și Poliția locală a fost la incendiu și a ajutat la stingere.

„Un incendiu a izbucnit în această după-amiază la o locuință situată pe strada Soveja. Din fericire, intervenția promptă a unui echipaj al Poliției Locale a făcut ca flăcările să nu se extindă și la celelalte apartamente și a fost evitată astfel o tragedie. Agenții noștri au fost sesizați de mai mulți cetățeni că dintr-un apartament situat la etajul unu iese fum abundent. In același timp, prin zonă trecea un echipaj al Poliției Rutiere. Polițiștii locali împreună cu cei de la Rutieră au intervenit pentru evacuarea persoanelor din casă. Imediat au chemat pompierii iar până la sosirea militarilor au reușit să scoată doua butelii din apartament, să întrerupă alimentarea cu energie electrică și să oprească răspândirea incendiului. La fața locului au sosit apoi militarii de la ISU Dobrogea care au stins flăcările în câteva momente.”, au transmis reprezentanții primăriei.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.