Polițiștii constănțeni au confiscat 59 de pachete de țigări fără timbru

politia

Polițiștii constănțeni au confiscat 59 de pachete de țigări fără timbru de la o persoană care le vindea, fără drept, într-o piață.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la data de 2 aprilie 2018, polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat în flagrant, pe raza unei piețe agroalimentare din Constanța, o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanța, care deținea 59 de pachete cu țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă. Polițiștii au întocmit dosar penal și au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete.

În aceeași zi, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Năvodari și un polițist local, a depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Năvodari, care deținea 7 pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde și 8 pliculețe goale cu urme din aceeași substanță, susceptibilă a avea efect psihoactiv. Polițiștii au întocmit dosar penal și au ridicat în vederea continuării cercetărilor bunurile găsite asupra bărbatului, urmând a fi predate polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Constanța conform procedurilor legale.

În raportul de activitatea al polițiștilor constănțeni pentru data de 2 aprilie figurează și emiterea unui ordin de protecție provizoriu. La ora 22.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 23 de ani, din Murfatlar, despre producerea unui scandal la domiciliul său. Echipajul de poliție, deplasat la fața locului, a identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic concubina. Polițiștii constănțeni au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Dosare penale pentru conducători auto

De asemenea, tot pe 2 aprilie. polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța.

În plus, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 4 și un jandarm, a depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.
Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.