Polițiștii constănțeni au dat 100 de amenzi pentru depășirea vitezei în numai 4 ore

Astăzi, 4 februarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale în ceea privește limitele vitezei de deplasare.

La data de 4 februarie a.c, în intervalul orar 09.00 – 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune, pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere cauzate de nerespectarea vitezei legale de deplasare.

„Cu această ocazie, polițiștii au aplicat aproximativ 140 de sancțiuni, în valoare totală de peste 64.000 de lei, dintre care 100 pentru viteză, iar restul pentru alte încălcări ale dispozițiilor legale.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De exemplu, în jurul orei 09.28, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe DNA 2A, în orașul Ovidiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, acesta fiind înregistrat de aparatul radar depășind viteza legală (71km/h).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România nu are nicio problemă în asigurarea cu gaze naturale

sâm feb. 4 , 2023
România nu are nicio problemă în asigurarea cu gaze naturale pentru sezonul rece, a anunțat, sâmbătă, Depogaz, principalul operator de înmagazinare subterană a gazelor naturale din România, precizând că gradul de umplere total al depozitelor de gaz este de 61,5%. „România nu are nicio problemă în asigurarea cu gaze naturale […]
gaze

V-ar putea interesa și: