Polițiștii constănțeni au dat amenzi de groază la o petrecere de Halloween

În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea modului în care sunt respectate reglementările legislative în contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

În jurul orei 2.30, polițiștii din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, are loc un eveniment privat, fiind nerespectate prevederile legale.

„În interiorul localului au fost identificate 38 de persoane, care participau la o petrecere privată de Halloween, toate persoanele fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, în ceea ce privește participarea la evenimentele private.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Așadar, amenda medie pe cap de petrecăreț a fost de 500 de lei.

Totodată, administratorul societății comerciale, în calitate de organizator al evenimentului, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de petreceri private. Totodată, circulația, în intervalul orar 22:00 – 05:00, este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu dețin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declarației pe proprie răspundere, a adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricții.

De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, pentru toate categoriile de persoane, fie ele vaccinate, trecute prin boală sau nevaccinate.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aurel Vainer, fost președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, a murit

Sun Oct 31 , 2021
Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, s-a stins în viață duminică, transmite duminică, agenția de presă din Israel animanews.org. „Am aflat cu mare tristețe vestea decesului Dr. Aurel Vainer, fost Președinte al Federației Comunităților Evreiești din România și Deputat în Parlamentul României. Dr. Vainer a fost un […]