Polițiștii constănțeni au făcut o razie în tot orașul

politia

La data de 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Secțiile 1-5 Poliție, au desfășurat o razie pentru prevenirea comerțului ilicit și combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, pe raza întregului municipiu.

Astfel, peste 45 de polițiști au acționat în sistem integrat în 53 de locuri și medii de interes operativ, precum localuri publice, piețe și parcuri, ocazie cu care au fost legitimate 171 de persoane, dintre care 17 au fost conduse la sediile de poliție, în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun, alte 7 persoane fiind amprentate și fotografiate.

Pe parcursul activității, polițiștii au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.240 de lei.

Totodată, au fost confiscate bunuri, în valoare de 4419 de lei, respectiv 198 de pachete cu țigarete și 1365 de kg de legume și fructe.

În ceea ce privește activitatea rutieră, polițiștii au oprit și verificat 77 de autoturisme, fiind ridicate 2 certificate de înmatriculare.

În urma desfășurării activităților, polițiștii rutieri au constatat în flagrant două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În urma acțiunii desfășurate, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.