Polițiștii constănțeni, percheziții în Ialomița și Călărași FOTO VIDEO

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, tăinuire și constituirea unui grup infracțional organizat, în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Ialomița și Călărași.

Cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării 2 motoare de barcă, 10 plase monofilament, în lungime totală de 900 de metri, o barcă gonflabilă din cauciuc cu vâsle, 139 de kilograme de pește de diferite specii, valoarea totală a bunurilor ridicate fiind de aproximativ 21.700 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, 2 persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, în cauză efectuându-se cercetări și sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de art. 64 și art. 65 din O.U.G. 23/2008.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Secției 7 Poliție Rurală Platonești din cadrul I.P.J. Ialomița și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea comisiei speciale anti-Covid din Ministerul Sănătăţii

joi apr. 23 , 2020
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, joi, că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei speciale anti-Covid din Ministerul Sănătăţii şi nici nu mai este membru al acesteia. Locul său a fost luat de Adriana Pistol, de la Institutul Naţional de Sănătate Publică. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, […]
streinu-cercel

V-ar putea interesa și: