Polițiștii dau și cadouri, nu numai amenzi

În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii constănțeni au pregătit cadouri pentru cei 7 copii ai unei familii din localitatea Vadu. Acțiunea de ieri a adus bucurie în sufletele celor mici, care nu sperau la vreun cadou de la Moș Crăciun, având în vedere situația materială precară a familiei.

Moș Crăciun a luat legătura cu polițiștii constănțeni și le-a adus în atenție o familie cu 7 copii, din localitatea Vadu, comuna Corbu. 7 băieți, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, pentru care acest Crăciun va fi unul fericit și plin de bucurie și speranță. Datorită polițiștilor, cei 7 băieți au, în acest an, îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru iarnă, dar și multe, multe dulciuri și jucării. Micuții s-au bucurat enorm, întrucât, de cele mai multe ori, cei mici purtau hainele care nu le mai veneau fraților mai mari, întrucât familia are posibilități reduse de a le cumpăra tuturor lucruri noi.

Bineînțeles că nici părinții nu au fost uitați: ajutoarele Moșului le-au adus o sobă și lemne de foc, pentru ca iarna să treacă mai ușor, respectiv alimente, haine și tot ce le-ar trebui pentru ca nu doar masa de Crăciun să fie una îmbelșugată, ci și o bună perioadă de acum încolo.

Bucuria și entuziasmul celor mici au fost molipsitoare pentru polițiști, care au fost încântați, de către copii, cu colinde și multe întrebări despre meseria lor. Astfel, s-a format o legătură aparte, iar polițiștii le-au promis copiilor că vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun în fiecare an.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A furat cadourile strânse la Mănăstirea Petru Vodă pentru copiii nevoiaşi

joi dec. 23 , 2021
Un bărbat a furat cadourile strânse de maicile de la Mănăstirea Petru Vodă pentru copiii nevoiaşi. Polițiștii l-au identificat și reținut pentru 24 de ore. Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, joi, că poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul suspectului, unde au găsit pachetele furate […]
catuse

V-ar putea interesa și: