Polițiștii de frontieră au intervenit pentru a remorca o ambarcațiune rămasă fără combustibil

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au intervenit  pentru remorcarea unei ambarcațiuni rămasă fără combustibil pe Dunăre, la bordul căreia se aflau șase persoane.

În data de 16.08.2019, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au fost solicitați de către ISU Tulcea în urma unui apel SNAU 112, pentru a identifica și remorca o ambarcațiune rămasă fără combustibil pe Brațul Chilia și în care se aflau șase persoane.

Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu două ambarcaţiuni, iar la scurt timp, barca cu cele șase persoane aflate la bord a fost identificată și adusă în siguranţă în localitatea Periprava.

Cele șase persoane, cetățeni români, din care trei adulți cu vârste cuprinse între 43 și 49 de ani și trei minori, nu au avut nevoie de asistență medicală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Au tras cu arma și s-au călcat pe cap cu mașina în Mamaia, dar judecătorii au decis să nu îi aresteze preventiv

Sat Aug 17 , 2019
Bătăușii care au tras cu arma în Mamaia și care s-au călcat pe cap cu mașina nu sunt pericol public, a decis instanța. Aceștia au fost duși în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii însă nu au fost de acord și au stabilit să fie cercetați sub control […]