Polițiștii de la rutieră au făcut o razie în orașul Constanța

politia

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie, între orele 22.00 și 06.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Au fost constatate trei infracțiuni (refuz recoltare probe biologice, conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat), fiind aplicate și 23 de sancțiuni contravenționale (10 pentru depășirea limitei de viteză și 13 pentru alte abateri).

Totodată, au fost reținute două permise de conducere, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare (două pentru lipsa RCA și două pentru lipsa ITP) și retrase 4 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

C.H.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simona Halep se califică în optimile Australian Open

Sat Jan 19 , 2019
Simona Halep a învins-o pe Venus Williams, în turul al treilea al Australian Open, după un meci excelent, la discreția sa. Constănțeanca s-a impus în două seturi, 6 -2, 6 – 3, și va juca în optimile de finală cu sora lui Venus, Serena Williams. Simona Halep a primit ultimele […]
simona halep