Polițiștii de la Rutieră au întocmit opt dosare penale de Paște și în ajun

Polițiștii de la Rutieră au întocmit opt dosare penale pentru persoane care s-au urcat la volan sub inflența băuturilor alcoolice și/sau fără permis de conducere.

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroul Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 2.20, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 aprilie a..c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe DC4, în stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din comuna Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Seției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un moped pe strada Nicolae Iorga din comuna Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 130.000 de constănțeni s-au autorecenzat

Tue Apr 26 , 2022
La finalul celei de-a 43-a zi de autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor 2021 (în perioada 14 martie – 25 aprilie 2022) erau completate 131.963 chestionare la nivelul județului Constanța. Dintre acestea, 90064 au fost completate în mediul urban (68,2%) și 41899 pentru mediul rural (31,8%). Cele mai multe chestionare, […]