Polițiștii de la Transporturi Maritime, Frontieră și vameșii au dat lovitura: au confiscat niște fețe de masă

Marfa a fost confiscată de polițiști

Polițiștii de la Transporturi Maritime, Frontieră și vameșii au dat lovitura: au confiscat niște fețe de masă, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 25.500 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Constanța, la data de 27 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din localitatea Voluntari, județul Ilfov.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 102 role față de masă din plastic, susceptibile a fi contrafăcute. Erau inscripționate cu numele „Versace”.

Bunurile, în valoare de 25.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Bulgaria va intra în SCHENGEN, cu frontierele aeriene, de anul viitor. Olanda se opune României

mie nov. 28 , 2018
Bulgaria va face parte din Schengen cu frontierele aeriene la începutul anului viitor, a declarat liderul europarlamentarilor din PPE şi principalul candidat pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, la o întâlnire cu liderul Grupului Parlamentar al GERB şi vicepreşedinte al acestui partid, Ţvetan Ţvetanov, transmite publicația bulgară […]

V-ar putea interesa și: