Polițiștii din Constanța au întocmit, ieri, 4 dosare penale pentru șoferi

Polițiștii din Constanța au întocmit, ieri, 4 dosare penale pentru șoferi care au încălcat legea.

Astfel, pe 23 iunie, în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cu ocazia verificărilor, bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere fals. În urma cercetărilor, polițiștii rutieri au stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce anulat.

În jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dezrobirii fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La 20.30, poliţişti din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 59 de ani, care conducea un autoturism pe strada Brândușei din localitatea Târgușor în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Peste numai 10 minute, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un tânăr, de 20 de ani, care conducea pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.