Polițiștii din Medgidia au amendat aproape jumătate din taximetriștii opriți pentru verificări

La data de 23 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Regionale de Metrologie Legală Constanța, lucrători ai Registrului Auto Român Constanța, Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și Poliției Locale Medgidia, au desfășurat o acțiune privind legalitatea transportului rutier în regim taxi pe raza municipiului Medgidia.

În acest context, polițiștii au oprit pentru control 46 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi, acestea fiind verificate din punct de vedere tehnic și metrologic. Totodată, au fost verificate 11 societăți cu profil transport în regim taxi.

Polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, dintre care 16 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (defecțiuni tehnice, lipsă atestat profesional) și 4 la Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.     

De asemenea, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.

Valoarea sancțiunilor aplicate de polițiști este de 10.780 de lei.

Vă recomandăm și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

76 de treceri de pietoni din Constanța, marcate cu alb-roșu

Wed Oct 23 , 2019
Siguranța pietonilor este o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța, afirmă reprezentanții instituției, printr-un comunicat de presă. „76 de treceri de pietoni aflate în diverse zone ale orașului au fost remarcate în ultima perioadă. 30 dintre acestea, aflate în zone cu risc maxim de accidente rutiere au fost marcate cu vopsea […]