Polițiștii din Năvodari îi vânează pe vitezomani. Un bărbat conducea cu 161 km/h în Mamaia nord, într-o zonă cu limită de 40 km/h

politia viteza

În perioada 26-28 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru verificarea respectării vitezei legale.

Astfel, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei, dintre care 26 pentru depășirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Exemple:

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226 cu viteza de 94 km/h într-o zonă cu limita legală de 50 km/h. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data de 27 martie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord cu viteza de 161 km/h într-o zonă cu limita legală de 40 km/h.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Polițiștii din Năvodari îi vânează pe vitezomani. Un bărbat conducea cu 161 km/h în Mamaia nord, într-o zonă cu limită de 40 km/h

  1. În poză e dl Gelu, spaima șoferilor din zona. N-are mamă, n-are tată. Șoseaua din zona Rompetrol terminata mai mult de 3/4 are încă limitatoare de viteză la 40km/h deși se poate circula cu măcar 90 lejer. E! Acolo face omu ‘ prăpăd! Știe că nimeni nu poate circula cu 40 pe oră că doar tâmpit să fi să mergi ca melcul pe un drum proaspăt asfaltat și în linie dreapta și rupe cu amenzi sau permise suspendate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Câte locuri libere sunt în secțiile de terapie intensivă din județul Constanța

Sun Mar 28 , 2021
Direcția de Sănătate Publică a anunțat câte locuri libere sunt, duminică, în secțiile de terapie intensivă din județul Constanța. Este vorba despre numai două paturi. Ambele sunt în Spitalul Municipal Mangalia. Celelalte locuri sunt ocupate. Este vorba despre 14 la Spitalul Județean Constanța, 10 la Spitalul de Boli Infecțioase și […]
spital mangalia