Polițiștii locali au amendat o persoană care a aruncat ambalaje din mașină

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu o persoană care arunca de pe bancheta din spate a unui autoturism ambalaje din hârtie şi carton pe domeniul public, poliţiştii locali constănţeni s-au autosesizat.

Poițiștii au identificat persoana vinovată de săvârşirea faptei contravenţionale, iar aceasta a fost sancţionată cu amendă în cuantum de 500 de lei.

„Vă reamintim că poliţiştii locali monitorizează în permanenţă întreg municipiul Constanţa şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. Precizăm că este foarte important să ne transmiteţi înregistrările video sau foto, pe e-mail, direct din dispozitivul cu care le-aţi efectuat, pentru a se stabili cu exactitate data şi ora săvârşirii faptelor contravenţionale.”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Polițiștii locali au amendat o persoană care a aruncat ambalaje din mașină

  1. Pai…care este rostul asa zisilor ,,politisti” locali? S-au autosesizat? Sunt mii de cazuri in care vad astfel de comportamente si nu iau masuri.Politisti?Hai, ma apuca rasul.Poate au mai ramas in sistem cativa oameni de la fostul Corp de Control al primariei, capabili si responsabili.Cei angajati pe repede inainte sunt…vai de steaua lor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA SA adoptă soluții sustenabile pentru un viitor verde: construiește opt parcuri fotovoltaice cu fonduri europene

mie aug. 9 , 2023
RAJA SA Constanța operează în domeniul alimentării cu apă și al preluării și tratării apei uzate menajere în 170 de localități din 7 județe – Constanța, Ialomița, Ilfov, Călărași, Dâmbovița, Brașov și  Bacău. Apa furnizată populației este extrasă din 125 de surse de adâncime, cu 480 de puțuri, și din […]

V-ar putea interesa și: