Polițiștii locali au confiscat pufuleți, banane și scoici vândute pe plajă

ști

Amenzi în valoare de 62.250 de lei au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma controalelor efectuate la sfârsitul săptămânii care doar ce s-a încheiat.

Astfel, în intervalul 6-8 iulie au fost efectuate controale în 38 de locuri din stațiunea Mamaia, în special pe plajă și au fost aplicate 81 de sancțiuni, persoanelor care vindeau diverse produse, alimentare sau nealimentare, în mod ilicit.

Mărfurile comercializate, (pufuleți, mere glazurate, zmeură, banane, porumb fiert, nămol, scoici, piatra ponce) au fost confiscate, iar un număr de 22 de administratori de sectoare de plajă au primit înștiințări, despre obligațiile pe cate le au, în conformitate cu prevederile legii.

A fost confiscată și suma de 387 de lei, bani pe care comercianții ambulanți i-au obținut în urma vânzării produselor fără drept. În timpul verificărilor a fost amendată și o persoană care, deși era aptă de muncă, apela la mila cetățenilor cu scopul de a obține bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.