Polițiștii locali au dat amenzi pentru nepurtarea măștii, aruncarea gunoaielor, parcări neregulamentare

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune tematică pe raza municipiului Constanța.

Un număr de 32 de polițiști locali au monitorizat și verificat mai multe zone de interes public: cartierele Faleză Nord, Centru, Casa de Cultură, zonele Dacia, Gară, Autogară, Capitol, Poarta 1, Faleza Cazino, Portul Turistic Tomis, parcurile Tăbăcărie, Oleg Danovski, Tomis II, Gară și piața Griviței.

Au fost legitimate 114 de persoane și au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.830 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, apelarea la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public și comerțul neautorizat.

De asemenea, au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.460 lei și au fost ridicate 15 autovehicule staționate neregulamentar, pentru încălcarea O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice.

Puteți semnala orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ionuț Rusu, viceprimar Constanța: „62 de copilași vor avea parte de condiții moderne de îngrijire”

Wed Jan 26 , 2022
Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța, a anunțat că 62 de copilași vor avea parte de condiții moderne de îngrijire specifică vârstei. „Zilele acestea, am analizat situația de la fiecare creșă în parte. Au fost aprobate 62 de dosare noi, de intrare în colectivitate, din lista de așteptare.”, a spus […]