Polițiștii locali au întețit ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Polițiștii locali au întețit ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. În ultimele zile, au fost 23 de cazuri.

În mini vacanța derulată în perioada 25.04-2019 – 01.05.2019, aproximativ 80 de politiști locali cu 20 de autospeciale au acționat zilnic în pe toată municipiului Constanța. Aceștia au aplicat 494 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 110.860 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare.

În domeniul circulației în domeniul circulației pe drumurile publice au fost aplicate 106 de amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară sau a nerespectării semnificației indicatorului rutier „Accesul interzis” și au fost ridicate 23 autoturisme parcate neregulamentar pe domeniu public sau pe spațiul verde.

De asemenea, polițiștii locali împreună cu lucrători din cadrul IPJ Constanța au derulat activități specifice de fluidizare și siguranță a traficului rutier în Stațiunea Mamaia cu ocazia desfășurării Festivalului Sunwaves.

Oamenii legii au actionat în echipe mixte și în perimetrul lăcașurilor de cult, al zonelor aferente Cimitirului Central, Viile Noi, Palas și al Cimitirului Municipal pentru asigurarea fluenței traficului rutier, precum și pentru menținerea unui climat public civilizat prin prevenirea unor acte antisociale precum cerșetoria și comerțul ilicit.

În domeniul ordinii și liniștii publice au fost constatate și sancționate 141 de abateri de la normele legale în vigoare privind conviețuirea socială și menținerea curățeniei în municipiul Constanța.

Sancțiunile au fost date pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, răscolirea gunoiului din containere, apelarea la mila publică, staționarea vehiculelor pe spațiul verde, consumul de băuturi alcoolice, activități de picnic și alte fapte care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Românii au luat cu asalt Bulgaria

Thu May 2 , 2019
Românii au luat cu asalt Bulgaria, în această mini vacanță de Paște și de 1 mai. Numărul celor care a trecut granița a fost aproape de două ori mai mare decât anul trecut! Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în perioada 26.04 – 02.05.2019, punctele de trecere a frontierei române la […]
vama veche punct frontiera (6)

V-ar putea interesa și: