Polițiștii locali au mai desființat 18 garaje în ultimele zile

Polițiștii locali din Constanța au continuat, în ultimele două săptămâni, activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.

Astfel, în perioada 26.11.2018 -05.12.2018, au fost desființate 18 garaje din municipiul Constanta dupa cum urmează: 9 in zona Faleza Nord str Unirii, 1 pe AleeaTimonei, 1 pe Aleea Albastrelelor,7 pe Aleea Albatrosului.

Acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

„Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz. Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.