Polițiștii locali au salvat un ponei care era exploatat în Satul de vacanță

Primăria Constanța a anunțat, marți, că zilele trecute polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în Satul de Vacanță, în zona de promenadă pe aleea pietonală, un bărbat care efectua „plimbări” cu un ponei, în scop de agrement, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.  

Persoanei în cauză i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 lei.  

Totodată, s-a dispus și măsura complementară de confiscare a poneiului.  

Animalul a fost predat în bune condiții Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța pentru a beneficia de îngrijire medicală de specialitate.  

„În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a precizat Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit generalul Constantin Zeca

mar iul. 19 , 2022
Generalul Constantin Zeca s-a stins din viață. A fost, printre altele, comandant al Corpului 9 Armată „Mărăşeşti” şi locţiitor al Comandantului Marinei Militare pentru Infanteria Marină și comandant al Comandamentului Operaţional Întrunit „Dobrogea”, 2000-2005. Avea 73 de ani. Se născuse pe 15 ianuarie 1949, în județul Ialomița. STUDII:• Academia Militară, […]
A murit generalul Constantin Zeca

V-ar putea interesa și: