Polițiștii locali de la Serviciul Control Disciplina în Construcții și Afișajul stradal au dat amenzi și avertismente

Polițiștii locali din Constanța, din cadrul Serviciului Control Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal
Așa arată un șantier controlat de Poliția Locală Constanța

Polițiștii locali din Constanța, din cadrul Serviciului Control Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal, au efectuat pe 15 aprilie un control tematic pentru verificarea organizărilor de șantier.

S-au verificat asigurarea condițiilor de acoperire cu plasă de protecție, împrejmuirea cu panouri și menținerea unei stări permanente de curățenie a imobilelor aflate în curs de execuție din cartierul Palazu Mare.

Cu ocazia activităților de control au fost deschise 11 fișe de identificare pentru fiecare imobil și au fost întocmite 8 note de constatare în care reprezentanților legali ai șantierelor aflate în construcții în calitate de investitori, li s-au dispus măsuri pentru remedierea deficiențelor constatate precum: acoperirea cu plasă de protecție, împrejmuirea cu panouri aliniate, menținerea unei permanente stări de curățenie în zona din interiorul și din jurul locației. S-a stabilit un termen de 5 zile lucrătoare pentru executarea acestora.

După expirarea termenului stabilit, se va proceda la verificarea îndeplinirii măsurilor dispuse de organele de control, iar în funcție de aspectele constate se vor aplica prevederile legale în domeniu.

„Concomitent, polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului au identificat 89 de terenuri neigienizate și cu vegetație crescută în exces, urmând ca, în perioada următoare, proprietarilor să li se aducă la cunoștință obligațiile legale ce le revin în calitate de deținători legali ai loturilor de teren, cu recomandarea ca aceștia să întreprindă măsuri de curățenie, igienizare, dezinsecție și deratizare a terenurilor respective din cartierul Palazu Mare.”, a precizat Valentin Chiriță, purtătorul de cuvânt al instituției.

Polițiștii locali din Constanța, din cadrul Serviciului Control Disciplina în Construcții și Afișajul Stradal

Activități similare se vor derula și în perioada următoare. Reamintim numerele de telefon la care puteți suna pentru a semnala situații din sfera noastră de competență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp) cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locația și date care să ne permită identificarea și tragerea la răspundere a celor care săvârșesc fapte antisociale care țin de curățenie și de buna gospodărire.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Femeie rănită din cauza unei șoferițe neatente

Tue Apr 16 , 2019
O femeie a fost rănită din cauza unei șoferițe neatente, într-un accident care a avut loc pe 16 aprilie. La ora 10.35, o femeie, în vârstă de 40 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, dinspre hotel Meridian către hotel Oxford. Când a ajuns în […]